top of page

Over mij

Portrait for website_1.png

Mijn naam is Cattleya. Ik ben psycholoog van opleiding en een paar jaar geleden ontdekte ik de Tomatis Methode. Het gebruik ervan heeft me geholpen mijn evenwicht en energie terug te vinden na een moeilijke periode in mijn leven. Eigenlijk heeft de Tomatis Methode mijn lot veranderd en ik kan zeggen dat ik een Tomatis product ben.

Vanwege de verbazingwekkende effectiviteit van deze methode heb ik besloten dat ik hem wil gebruiken om anderen te helpen en mijn vrienden en cliënten noemen mij "Happyologist".

Ik heb een holistische benadering met hoge non-verbale vaardigheden, ik ben intuïtief, meelevend en toegewijd aan mijn vak.

Mijn werk heeft twee aspecten. Met de ene arm reik ik instrumenten aan voor neuroplasticiteit (sensorische integratie en executieve regulatie), en met de andere arm begeleid, omarm, ontwikkel, til en leid ik op een hoger niveau degenen met wie ik werk.
Als er de wens is om ten goede te veranderen, ondersteun ik familiedynamiek en -systemen en begeleid ik ouders en verzorgers.

Ik ben AGB gecodeerd, met waardevolle ervaring met individuen met speciale behoeften van alle leeftijden, en ik werk ook met cliënten die een budget van de gemeente hebben (PGB).

De Tomatis®-methode heeft een breed toepassingsgebied en kan onder andere worden gebruikt voor:

  • Aandachtsproblemen

  • Regulatie van emoties

  • Tegengaan van angst en depressie

  • Verbetering van dynamiek en energie

  • Verbetering van taalvaardigheid

  • Verbetering van motorische vaardigheidsproblemen (balans, coördinatie, spierspanning, verbetering praxis)

  • Zang en muzikale vaardigheden

  • School- of academische leer moeilijkheden

sanatate-mintala_edited.jpg

Plasticiteit en Dynamiek van Sensori-Motorische Systemen en Cognitieve Systemen bij welzijn zijn al 11 jaar mijn passie, een passie die al mijn tijd op een zo plezierig mogelijke manier in beslag neemt.
Naast mijn dagelijkse passie om mijn kennis in Neurowetenschappen en Tomatis-Klanktherapie te verdiepen, blijf ik me bijscholen en word ik getraind door internationaal bekende trainers en auteurs zoals Dr. Gabor Mate en Maude Le Roux.
Ik heb vele cursussen en trainingen gevolgd om mijn kennis te verdiepen in Autisme Spectrum Stoornis; Sensorische Integratie: Ergotherapie; DIRFloortime; Dyspraxie; Auditieve en Lichtstimulatie - Mind Synergy, Healing Trauma & Verslaving; Een Masterclass voor Healers; De Kracht van Verbinding.

De trainers zijn trots op mij en mijn vermogen om de geest van degenen met wie ik werk te raken en hen te helpen vooruitgang te boeken en hun leven te verbeteren.

Maude La Roux is mijn "goeroe", mijn meest geliefde mentor met wie ik sinds het begin van dit jaar maandelijks bijeenkom en van wie ik zoveel heb geleerd. Ze zei me dat ik een geschenk te geven heb.
Dus hier ben ik, om je te begeleiden en je het beste van mijn kennis en vaardigheden op het gebied van hersenontwikkeling en ouderschap te geven, om je unieke hulpmiddelen te geven - het meest innovatieve Evidence-based neurostimulatieprogramma via Muziek & Stem, om je kinderen of jezelf direct te helpen de hersenen effectief te stimuleren, en luisterproblemen te minimaliseren.

De positieve effecten en resultaten van mijn cliënten stimuleren en fascineren me, zoals ze me fascineerden toen ik mezelf voor het eerst luisterprogramma's van Tomatis aanbood. Ik blijf eeuwig dankbaar dat ik mezelf dit geschenk gegeven heb.

Je hebt mijn nummer, als je je zorgen maakt bel me en we vinden een oplossing om je doelen te behalen.

bottom of page